Savanya Vízgépészeti Kft

Savanya Vízgépészeti Kft."Minőség és megbízhatóság 2000 óta"

A Savanya Vízgépészeti Kft. 2000. szeptember hónapban, családi vállalkozásként alakult. A megalakulást követő évben bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001:2001 nemzetközi szabvány, vízi létesítmények építése, vízgépészeti tevékenység és lakatosipari munkák szakterületén a mind magasabb minőségi színvonal biztosításának érdekében.

Cégünk közel 30 fő dolgozót, valamint több minősített alvállalkozót foglalkoztat. Dolgozóink szakképesítéssel rendelkeznek, és szakmai képzéseken fejlesztjük tovább tudásukat.

A cég vezetősége a két tulajdonosból áll. Az ő feladataik az árajánlatok készítése, szerződéskötések lebonyolítása, anyagrendelések, munka előkészítések. A minőségirányítási ügyintéző a cég tevékenységéből adódó adminisztratív feladatokat látja el és a minőségirányítási rendszert működteti. A vezető szerelő a kivitelezési munkákat vezényli le.

A dolgozók szállításához, az anyagmozgatáshoz, kivitelezési munkák elvégzéséhez szükséges gépparkunk a következőképen tevődik össze: 5 anyag- és személyszállításra alkalmas gépkocsi, 4 platós tehergépkocsi, billencs tehergépkocsi, földmunkagép, 1 3,5 tonnás targonca, utánfutó, csőszerelési és lakatosipari gépek, berendezések, kéziszerszámok.

Telephelyünkön tároljuk a gépeinket, berendezéseinket, valamint a lakatosipari és vízgépészeti munkák alkatrészeinek gyártásához szükséges anyagokat.

Üzletpolitikánk elsődleges szempontnak tekinti a mind magasabb minőségi színvonalú kivitelezési tevékenység szinten tartását és folyamatos fejlesztését, mely a jövőben is biztosítja megrendelőink minőségi kiszolgálását és az üzleti életben elfoglalt helyünk megtartását.